Hot Fuzz load times... - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2007, 01:00 PM
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 40
Default Hot Fuzz load times...

I bought an A-2 yesterday, updated the firmware to 2.5 and hot Fuzz won't play. "LOADING" flashes on the unit, and the lil thing spins on the screen forever. I let it go for about 5 minutes and it still wouldn't load. Is this normal, do I have a bad disc?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2007, 01:02 PM
HadeZ's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 429
Default

Is it connected to the net?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2007, 01:07 PM
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 40
Default

I've tried it hooked up, and not hooked up. No dice so far either way. Where it's going to normally be, I don't have a cat 5 cable that can go there.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2007, 01:08 PM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 164
Default

The menue is not loading correctly in the beginning to avoid this I press the "top menue" button. rather than the slow beginning every think works flowless.

I'm using xbox add on BTW.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2007, 01:44 AM
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 40
Default

Anybody else have an idea? I let it load for 30 minutes, and it still wouldn't play. This is really aggervating.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-04-2007, 04:32 AM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 164
Default

maybe you have a bad disk, is the other disks work fine?
Reply With Quote
  #7  
Old 11-04-2007, 08:03 AM
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 225
Default

The menus on Hot Fuzz are horrendously slow anyway, regardless of firmware update.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-04-2007, 08:24 AM
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,348
Default

I've never had a problem with Hot Fuzz. Maybe it's a bad disc?
Reply With Quote
  #9  
Old 11-04-2007, 10:35 AM
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,738
Default

I'm going with Bad Disk!!
Reply With Quote
  #10  
Old 11-04-2007, 10:50 AM
Don Borvio's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 306
Default

It should error out eventually...like after 5 minutes. Try cleaning the disc, if that doesn't work, return it. There's also a guy from Microsoft that will trade you a known working disc for yours, to analyze the disc to see why the combos malfunction. You can do that as well, search here or the avsforum for the post.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Awesome Movie Lot-hot Hot Hot! dandeeswish Blu-ray Disc Exchange 4 07-15-2009 10:10 AM
IGN DMC4 review, Load times better on PS3. kyzer1978 Gaming Smackdown 217 02-07-2008 09:49 PM
WOW...load times up to 2 minutes! Super quick! citrixguy High Definition Smackdown 141 10-09-2007 11:28 PM
Questions about load times for standalone players kurbkidc HD DVD Hardware General Discussion 5 07-20-2007 04:09 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off