HD-E1 issue with Logitech Z5500 - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-30-2007, 08:21 AM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 27
Default HD-E1 issue with Logitech Z5500

Hi
I connected the HD-e1 with Optical to my Logitech Z5500 surround sound, as it supports DTS.
Bot i get the message no Digital data. Even if i switch to PCM, i get the same.
I've tried all combos in the sound settings, but nothing!
And i know the set-up works, i tried with my Pioneer 939 dvd player...fine!
Any ideas before i take the player back...Thanks
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Logitech DFGT & Logitech MOMO wheels cuco33 Video Game Exchange 2 02-14-2012 12:27 PM
Logitech intros Cordless Vantage Headset, MediaBoard Pro for PS3 illegalprelude Blu-ray and Video Game Consoles 6 09-17-2007 02:55 PM
Logitech Z5500 with sony BD S300 TaiwaneSTUD Blu-ray Hardware General Discussion 1 07-04-2007 10:58 AM
Logitech: When Will They Have Dolby TrueHD? Headhunter Home Theater Gear 18 01-01-2007 10:43 AM
Logitech/Harmony remotes The Bandit Home Theater Gear 39 12-18-2006 01:58 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off