HD-A35 keeps prompting me to set clock after every boot up even after setting? - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-01-2010, 01:32 AM
nugent's Avatar
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 361
Question HD-A35 keeps prompting me to set clock after every boot up even after setting?

My HD-XA2 is on the fritz so I pulled out one of my backups a HD-A35 about 5 days ago.
It had never been used so I was prompted to set up the date/time etc upon initial boot up.

Now every day I am greeted with the same screen when powering up.

Is this info held in a battery or something else on the board like old VCR's used to be or is something else going on?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-2010, 01:39 PM
nugent's Avatar
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 361
Default

*Update*

Unit needs constant power or it has to be re-set. I had it plugged into my APC power conditioner and was turning off the master switch. Just need to plug into one of the outlets that is on all the time.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone wish for a game review site that keeps on updating after release? GMWPS3 Game Room 6 10-25-2010 03:24 PM
Okay to change crossover setting after using Yamaha Auto Setup? ridergroov1 Home Theater Gear 3 06-18-2010 03:25 PM
HD A35 video setting? A little confused earthquake HD DVD Hardware General Discussion 5 11-19-2008 03:36 PM
Studio Support About Even? Not Even Close! WellInformed High Definition Smackdown 74 08-29-2007 04:43 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off