Can't get to "Blu-ray Software General Discussion" from the menu - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2019, 07:43 AM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 443
Default Can't get to "Blu-ray Software General Discussion" from the menu

So if I'm at the menu here:
https://forums.highdefdigest.com/forum.php
and try to get to "Blu-ray Software General Discussion" I wind up with the following error.
https://forums.highdefdigest.com/a-16/

Not Found

The requested URL /a-16/ was not found on this server.

This happens in multiple locations on multiple computers over the past week, I'm not sure how people are getting there
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2019, 09:26 PM
Krawk's Avatar
Mod, Staff, Movie Buff
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13,284
Default

What is your platform? Which "skin" are you using?

There were problems earlier in the week, but now, the proper link is parsing:
https://forums.highdefdigest.com/blu-ray-software-general-discussion-16/
__________________
Keep Physical Media Alive, Just say NO to digital "ownership"
Reply With Quote
  #3  
Old 01-15-2019, 09:44 PM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 443
Default

Quote:
Originally Posted by Krawk View Post
What is your platform? Which "skin" are you using?

There were problems earlier in the week, but now, the proper link is parsing:
https://forums.highdefdigest.com/forumdisplay.php?f=16
Windows 10 with Firefox 64.0.2, now that you mentioned it I just tried Edge and it worked, but knowing there was an issue earlier let me clear the cache..
Nope cache wasn't the issue, I'll check in the AM with Chrome and FFox in the office.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-16-2019, 11:07 AM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 443
Default

Works at the office.. even after clearing the cache at home I can't reach it.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-16-2019, 09:53 PM
Krawk's Avatar
Mod, Staff, Movie Buff
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13,284
Default

Yeah, I never went beyond 56 for Firefox. I was messing around with Waterfox but still don't really use that.
Hopefully tech is watching this thread. FWIW, a few days ago THIS forum was also giving a 404 Not Found error.
__________________
Keep Physical Media Alive, Just say NO to digital "ownership"
Reply With Quote
  #6  
Old 01-27-2019, 09:11 AM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 443
Default

*shrug*
Clearing the cache and info on the FFox install I use at home has made no difference and now it won't save my login info cookie anymore either, ONLY for this site, Edge on the same PC doesn't have the issue with the sub-forum, but it also won't hold the stay logged in cookie, I give up at this point, it's clearly something unique about only this site/host.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-30-2019, 11:53 AM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 443
Default

So the missing forum issue is resolved on the one machine that was experiencing it, but I still can't get EITHER of my system to accept the logged on cookie so I have to log in every time I visit, this never happened until recently.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-01-2019, 01:32 PM
Krawk's Avatar
Mod, Staff, Movie Buff
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13,284
Default

I too just had to login. Has not happened any time recently so appears to be a new issue with me as well (or a one time issue.)
__________________
Keep Physical Media Alive, Just say NO to digital "ownership"
Reply With Quote
  #9  
Old 02-13-2019, 05:46 PM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 443
Default

I'm still having to log in EVERY SINGLE TIME I come here, this is the only website I have this issue with.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-14-2019, 12:59 PM
Administrator
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,746
Default

Hey, Dianne -- Sorry for the hassle. Not sure why this is affecting you and not everyone but here's a little context for you: all of our parent company's forum sites were forced to upgrade their VBulletin software last month, which caused a few bugs. Our tech team is working on installing a different version of the software that should stabilize the remaining bugs. Hopefully your login issue will be fixed concurently.

They hope to push out this fix next week (or the week after if there's a delay).

Anyway, TLR, we hope the next VBulletin installation will also fix your issue, but if it doesn't, we'll be able to look for that problem once that new VBulletin version is live.

Again, sorry for the hassle & thanks so much for reading!
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Software General Discussion - Release date / Preorder threads HuskerGuy Feedback 0 04-20-2016 11:20 AM
The Ultimate BLU-RAY player software faceoff (4 different computer software packages) HDTV1080P Blu-ray Hardware General Discussion 6 11-24-2008 07:58 AM
Foreign Blu-Ray's: "Monster", "Copland", "Traffic", "The Machinist", "ZZ Top Live"... Arkadin Blu-ray Software General Discussion 2 04-17-2008 07:25 PM
modify the root menu or popup menu imbrother Blu-ray Software General Discussion 3 04-14-2008 10:48 AM
Help with Knocked Up HD DVD/Network Error/Can't even get to Web-login menu!!!! theonlyjp HD DVD Software General Discussion 6 11-03-2007 10:40 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off