Having some issues - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-27-2007, 04:55 PM
deano 177's Avatar
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 498
Default Having some issues

Most of the time when I am looking at this site, I have to hit the refresh button a couple of times to get new posts to show up.

Some times it will log me out when I click on a topic and will not let me sign back in.

I can click on topics that show 12 pages and when I get into the topic there will only be one or two pages. I reload the page a couple of times and the pop up, usually.

That is about all really... Never had this problem anywhere else before.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2007, 06:01 AM
illegalprelude's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 4,961
Default

This website is ran by Sony so it tends to take alot of dumbs
Reply With Quote
  #3  
Old 07-28-2007, 12:00 PM
deano 177's Avatar
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 498
Default

Quote:
Originally Posted by illegalprelude View Post
This website is ran by Sony so it tends to take alot of dumbs

Ha Ha. I would not doubt it. and it's "dumps" by the way. Like, I just took a dump.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2007, 02:25 PM
illegalprelude's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 4,961
Default

Quote:
Originally Posted by deano 177 View Post
Ha Ha. I would not doubt it. and it's "dumps" by the way. Like, I just took a dump.
there was a joke within that joke but nvm

Um, what Web Browser are you running? IE? Firefox?

I would also say, delete all your cookies and start fresh. There might be a corrupted Cookie for the site so its not automatically refreshing it or when it is, its going back to that old cookie
Reply With Quote
  #5  
Old 07-29-2007, 09:14 AM
deano 177's Avatar
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 498
Default

Quote:
Originally Posted by illegalprelude View Post
there was a joke within that joke but nvm
Ahhh. I see.

Quote:
Originally Posted by illegalprelude View Post

Um, what Web Browser are you running? IE? Firefox?

I would also say, delete all your cookies and start fresh. There might be a corrupted Cookie for the site so its not automatically refreshing it or when it is, its going back to that old cookie
Web browser: MSN version 9. I have not tried it with IE 7.

When I first started coming here I did not have any problems. Then it started with the logging in bit and now all the other stuff. I always try to delete cookies once a week, at least, if not every time I am on the computer. Maybe I will try it again.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-29-2007, 11:10 AM
deano 177's Avatar
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 498
Default

I think I found it. In the internet settings there are settings for browsing history. When you click on settings, there are four choices of when to check for newer web pages: Every time I visit; Every time I start IE; Automatically; and Never. Mine was set to never. I changed it to every time you visit and things seem to be doing better.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manhunt 2 on the Wii - anyone else having freezing issues? IceNine Game Room 0 11-21-2007 05:13 PM
Assasin's Creed having issues on Both consoles. KTA Gaming Smackdown 169 10-25-2007 05:49 PM
Anyone having issues with HD-A2 and Monoprice HDMI switchbox? wingnut HD DVD Hardware General Discussion 9 10-24-2007 01:02 PM
Transformers Delayed - Paramount having production issues? Hydra Boy High Definition Smackdown 37 10-09-2007 09:29 PM
Anyone having Blockbuster Online issues this week? jgantert General Discussion: Both Formats 2 05-03-2007 12:58 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off