UP5000 new FIRMWARE VER. 1.1 (3-04-08) - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-04-2008, 12:02 AM
Trotwood Copperfield's Avatar
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 190
Default UP5000 new FIRMWARE VER. 1.1 (3-04-08)

New firmware version 1.1. It says it corrects playback issues is all. Not available quite yet over ethernet. Have to burn a CD.

Linky.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-04-2008, 07:04 AM
resevilfan86's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 774
Default

Where did you read that it only said that it fixed some playback issues?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-04-2008, 08:36 AM
Biosynthnut's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,265
Default

The link is right in his post. playback issues.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-04-2008, 05:39 PM
resevilfan86's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 774
Default

Ah, well, anyone try downloading it yet? How is it working?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-04-2008, 07:37 PM
Chickengas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,601
Default

Well, the Sunshine bug is fixed. Sunshine originally worked fine in my player until I update the firmware to the 1.0 on their site. Now, with the new firmware, sunshine works fine. I didn't have any other playback issues...so...I guess to get Sunshine working again, it was worth it. What else supposedly didnt work with the 5000?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-04-2008, 09:07 PM
Chickengas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,601
Default

Holy crap....sound issues up the ass. Sunshine played, but the audio went out...and when I stopped the movie and restarted, no sound. I put in another movie, no sound. I had to completely shut down the player to get sound back. I am quickly losing faith in Samsung altogether....
Reply With Quote
  #7  
Old 03-05-2008, 02:48 AM
Ph8's Avatar
Ph8 Ph8 is offline
Special Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,175
Default

just and FYI, I have seen multiple reports of the 1.1 "killing" the Ethernet port. Rolling back to 1.0 fixes this, but of course you loose the"fixes".
Reply With Quote
  #8  
Old 03-06-2008, 02:27 AM
Chickengas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,601
Default

....what fixes. My GOD. If it wasn't for the HD-DVD bargains I'm finding, this player would now go on ebay.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-06-2008, 12:29 PM
Thaek's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 283
Default

Is the player now capable of streaming DTS-HD MA or TrueHD (5.1) over HDMI?
Reply With Quote
  #10  
Old 03-06-2008, 05:49 PM
Biosynthnut's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,265
Default

Nope...

Though if you have a HDMI1.3 A/V then why wouldn't it work?
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Panasonic BD30 Firmware ver 1.2 Available Anywhere Bobbyg714 Blu-ray Software General Discussion 4 01-25-2008 12:35 PM
samsung BD-P1000 firmware ver 1.3 out now docmanjay2 Blu-ray Hardware General Discussion 0 11-28-2007 10:26 PM
NEW Panasonic BD10/10A firmware Ver. 2.4 kosvines Blu-ray Hardware General Discussion 18 10-14-2007 07:53 PM
Toshiba firmware upgrade ver 2.2 Tcarcio HD DVD Software General Discussion 0 05-29-2007 05:28 PM
HD-XA2 NEW firmware is ver 1.3/TS - fixed analog LFE problem Eladeralienman HD DVD Hardware General Discussion 7 04-01-2007 02:29 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off