Star Wars Saga BD Help - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2011, 10:48 PM
echo-3's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 56
Default Star Wars Saga BD Help

I am having audio trouble with the Saga BD's.
I have tried 3 different copys with the samw result in the same place's.
On all of them I get static in the surrounds at the start of each movie when you see "A long time ago in a ...." and then I get audio drop outs through out each movie.
It only does this when DTS MASTER AUDIO is used by defult. If I go in and change the BDplayer audio to PCM instead of Auto , It gives me DTS :Neo and DTS Surround on the read out of my reciever and all the drop outs and static go away.
Im watching Tron in 7.1 DTS MASTER now with no trouble at all.
Any thoughts?

Update
Disk 1 (TPM) Disk 2 (AOTC) Disk 4 ( ANH) Disk 6 (ROTJ)have static and drop outs.
Disk 3 (ROTS) IS 100% fine. Disk 5 ( TESB) IS 100% good.

Last edited by echo-3; 09-16-2011 at 11:42 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2011, 11:13 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,353
Default

It might help if you list your equipment.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-16-2011, 11:44 PM
echo-3's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 56
Default

Sure.
Denon 2309ci
Sony BDPS 370
HDMI ->bdplayer->receiver-> TV
Reply With Quote
  #4  
Old 09-17-2011, 10:21 AM
FoxyMulder's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 714
Default

The only thing i can say is that Sony will likely issue a firmware upgrade, i have read of some issues with Playstation 3 and these titles too.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-17-2011, 03:12 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,353
Default

Quote:
Originally Posted by FoxyMulder View Post
The only thing i can say is that Sony will likely issue a firmware upgrade, i have read of some issues with Playstation 3 and these titles too.
Rats. I got a sony player.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-17-2011, 05:38 PM
echo-3's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 56
Default

Update : I took my set to HH Gregg and they played it on a Onkyo system with no issues so I think my Denon is got a issue now.But still would it explane why ROTS and ESB play just fine?
Reply With Quote
  #7  
Old 09-18-2011, 12:22 AM
echo-3's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 56
Default

Well I fixed the problem. I replaced my Denon with a yamaha and everything is fine. Either the 2309 could not handle the audio stream or it was failing. on a side note the picture qty is way better compared to the 2309 Denon.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-18-2011, 09:57 AM
RichGardner's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,385
Default

I have a Denon AVR391, and have no problems with it. Watched Ep 4&5 so far. Using a new Sony 3D player.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-18-2011, 03:07 PM
punisher's Avatar
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,209
Default

could have been a loose or bad hdmi cable
Reply With Quote
  #10  
Old 09-18-2011, 09:50 PM
LordoftheRingsEE's Avatar
Formerly Lordoftherings
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,555
Default

^ I bet that's what it was.

Or just the simple fact of reconnecting it.
Now try back your Denon receiver; you'll see...
- And try a different HDMI input this time from its back.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I want the Star Wars Saga- ultimate edition Bluyoda Blu-ray Wish Lists 0 08-05-2008 11:14 PM
The Star Wars Saga in 3D?!?!?!?!?!?!? nyc20012001 Film Forum 22 07-23-2008 05:52 PM
Star Wars saga on Blu-ray or HD-DVD? bigmakstudios General Discussion: Both Formats 24 11-19-2007 10:04 AM
Star Wars Saga on Blu-ray Bluyoda Blu-ray Software General Discussion 28 11-17-2007 12:28 PM
LEGO Star Wars: The Complete Saga Announced Master X Game Room 10 05-25-2007 12:56 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off