question about samsung bd-p1200 - High-Def Digest Forums
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2007, 03:36 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default question about samsung bd-p1200

hi all.
1st time to this site. awesome site and very helpful. i just purchased a samsung bd-1200 last night from best buy. after setting it up and turning it on for the 1st time i noticed a thin white line going across the screen left to right.it last for maybe 5-10 second then goes away. i turned everything off and rechecked all my connesctions and it did it again. i tried several movies and the same thing. the movies play great no problems with the discs. i used another hdmi cable to see if that wa the problem and it still had the white line while the player was loading. so this morning i went back to best buy and exchanged it for another one and it still did it. my question is, is this normal ? once the disc starts loading the white line is gone.i appreciate any help on this. have a great day and good holiday weekend!!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-26-2007, 06:35 PM
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 70
Default

I also have a question about that as well, could you play normal DVD's in it as well? I have quite of few TV show season on DVD that aren't Blu-Ray.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2007, 08:51 PM
Ferrari Fan's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 562
Default

Quote:
Originally Posted by kennyjagger View Post
hi all.
1st time to this site. awesome site and very helpful. i just purchased a samsung bd-1200 last night from best buy. after setting it up and turning it on for the 1st time i noticed a thin white line going across the screen left to right.it last for maybe 5-10 second then goes away. i turned everything off and rechecked all my connesctions and it did it again. i tried several movies and the same thing. the movies play great no problems with the discs. i used another hdmi cable to see if that wa the problem and it still had the white line while the player was loading. so this morning i went back to best buy and exchanged it for another one and it still did it. my question is, is this normal ? once the disc starts loading the white line is gone.i appreciate any help on this. have a great day and good holiday weekend!!
Kenny, I have not had that problem. I've had may 1200 for about2 weeks and watched 4 movies so far....not too much time to see more. Are you running the HDMI straight into the tv ?, If going through your AV reciever, the try by-passing it and see what happens. If going from 1200 straight into your tv, do you perhaps have another HDMI input to try ? Try using the RGB hookups just to see if it happens there. Also, this just came to mind...are you using a HDMI switcher ? Many people have reported problems with switchers. Since this has happened on two different players, I'm leaning to your reciever ( if used ) or tv for the problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2007, 08:52 PM
Ferrari Fan's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 562
Default

Quote:
Originally Posted by VenMack View Post
I also have a question about that as well, could you play normal DVD's in it as well? I have quite of few TV show season on DVD that aren't Blu-Ray.

Ven...yes, the 1200 plays and upconverts sd ( standard ) dvd's to very good looking images. Better than a regular upconverting dvd player.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-26-2007, 11:55 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default

im thinking its my tv as well. im running hdmi from the blu ray straight to the tv. i tried it on both hdmi outputs on the tv and it does the same. it just does it on the blu ray. my dish satellite does nothing like that. i run that hdmi as well. hopefully they dont have to replace the tv since i just had it calibrated.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-29-2007, 03:37 PM
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5,360
Default

Have you had any problems like this before? It could be a ground-loop problem (however these are normally horizontal lines).
Reply With Quote
  #7  
Old 05-29-2007, 05:47 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default

no.....just when i hooked up the blu ray player. a little white line after the samsung display apears. then its gone. movies play fine. i have conn's (where i bought the tv) coming out monday. thank God for warranties!!!
Reply With Quote
  #8  
Old 06-06-2007, 08:06 AM
taygan315's Avatar
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7,536
Default

Quote:
Originally Posted by kennyjagger View Post
no.....just when i hooked up the blu ray player. a little white line after the samsung display apears. then its gone. movies play fine. i have conn's (where i bought the tv) coming out monday. thank God for warranties!!!
I bought my bd-p1200 at bb. Sales guy told me I had 30 days to return it. I would take it back and tell them the player is defective and get a new one. If the white line happens again, might be something with your tv. I have never had any problems with mine.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-07-2007, 05:06 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default

its my tv. i had a guy from conn's look at it yesterday and the memory board needs to be replaced. he says its common with mitsubishis and the hdmi port.
i traded in 2 samsung hi def players back to best buy thinking it was the players and a monster cable. so if you live in ft worth texas they have some open items.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For people who have Samsung Blu-ray HighDef BD-P1200 please click here, gota question greg0987654321 Blu-ray Hardware General Discussion 3 10-31-2007 06:26 PM
Samsung BD-P1200 Question dingus Blu-ray Hardware General Discussion 2 07-14-2007 10:12 PM
Samsung BD-P1200 $499 new! ack_bak Blu-ray Hardware General Discussion 5 07-02-2007 09:59 PM
Samsung BD-P1200 Ferrari Fan Blu-ray Hardware General Discussion 32 04-29-2007 06:48 PM
Samsung BD-P1200 Blu-ray Disc for $633.76 + Free Shipping GearsOfWar Ultra-HD/Blu-ray Bargains 0 04-19-2007 05:15 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off